CAT | ES

APPS

APPS

Q QPERTIN

Des de Qpertin Cultura Interactiva distribuïm gratuïtament i de manera periòdica (cada mes aproximadament), una guia de recomanacions d’apps educatives  per a tablets amb els sistemes operatius  IOS (iPad) i Android  que mereixen la menció de la Q de Qualitat de Qpertin.

Per a rebre aquesta guia, fes-nos arribar les teves dades de contacte i et farem arribar les recomanacions de Qpertin.

Subscripció

    D’acord amb l’article 5 de la Llei orgànica 15/1999, de 13 de desembre, de protecció de dades de caràcter personal, us informem que les vostres dades s’inclouran en el fitxer “NEWSLETTER”, el responsable del qual és Qpertin. Les vostres dades es tractaran amb l’única finalitat de la difusió de les activitats de Qpertin. Les dades no seran cedides a cap tercer, excepte en els supòsits que considera la llei. Consentiu al tractament de les vostres dades en els termes i les finalitats indicats. Podeu exercir els vostres drets d’accés, rectificació, cancel•lació i oposició davant el responsable del fitxer, per mail a l'adreça lopd@qpertin.com, indicant a l’assumpte “Exercici de drets LOPD”.

 

NOTA INFORMATIVA:

La vostra petició de  subscripció s’incorporarà a la llista de distribució del mes següent. Si vols accedir a les guies recomanacions d’apps de Qpertin anteriors a la teva subscripció  CLICA AQUÍ