CAT | ES

HISTÒRIES ON EL PROTAGONISTA ETS TU!

Avui us presentem 3 apps on descobrireu una nova manera de llegir els contes, veure les pel·lícules o els dibuixos animats.

Tècnicament és coneguda com narrativa hipertextual i es basa  en la narració escrita/audivisual/imatges mitjançant hipertextes, és a dir, un conjunt de fragments de textos/imatges/animacions relacionats entre per si per enllaços.

 És una tècnica narrativa que permet que el lector passi a tenir una posició ACTIVA enfront el text, és a dir, l’evolució de la història es basarà en funció de les teves decisions.

 La narrativa hipertextual no és un concepte nou, ja que en el sistema tradicional de llibres en paper ja existeix aquests tipus de narració, però la tecnologia està oferint un munt de possibilitats per experimentar amb aquests tipus de recursos i  adaptar-se a les noves demandes socials de l’era digital: usuaris digitals acostumats a participar més activament en  la presa de decisions i opinions.

Les 3 apps que us recomanem són:

 Narrativa d’ANIMACIÓ “Mickey Mouse: Mash-up

 Dibuixos animats on el jugador haurà d’ajudar al Mickey Mouse per avançar en la animació. Diverses activitats com dibuixar objectes, gravar la veu de diverses onomatopeies que necessitarà el mickey mouse per expressar les seves sensacions dins de l’animació, … Tot un munt de sorpreses on el jugador es transformarà en el principal ajudant del Mickey Mouse.

 Idioma: Anglès

+6 anys

APPLE STORE. PAGAMENT.

Video-tràiler:

 

Narrativa AUDIOVISUAL-“Your Pizza Adventure

 Una oportunitat on viuràs en primera persona el treball estressant d’un repartidor de pizzes. Una pel·lícula on controlaràs totes les decisions de l’actor principal amb l’objectiu d’aconseguir amb èxit portar la pizza a casa del client. Ell lliurament de la pizza no serà gens fàcil ja que et trobaràs molts veïns i personatges al llarg de la història que voldran quedar-se amb la pizza per menjar-ne un tros. Més de 150 opcions i més de 300 videos alternatius per aconseguir portar la pizza amb èxit al client que espera amb moltes ganes la deliciosa pizza.

 Edat recomanada a partir dels 5 anys-99 anys.

Narrativa tot en anglès americà. Molt intuitiva. Una oportunitat per millorar el teu anglès!

 Disponible per APPLE STORE..Ipad, iphone, ipod.  pagament. 0,99 euros

Video-tràiler:

 

Narrativa ESCRITA-VERSU “BLOOD & LAURELS

Blood & Laurels, és un thriller d’intriga política ambietada a l’antiga Roma.

 Una interface basada en la elecció, on el jugador a través de les seves decisions decidirà la evolució de la història. Cada decisió té conseqüències i el jugador es 100% responsable de les seves decisions.

 La Plataforma Versu on es desenvolupa la història  pot establir, habitacions, objectes, moviments, etc.. típics de la ficció interactiva però l’aspecte que innova en aquest tipus de narracions és que la plataforma defineix  les habilitats i caràcters del personatges que interactúen a la història. És a dir, com actuen, com reaccionen davant el jugador, quines relacions tenen envers al jugador. És a dir, el paisatge social de la història està en CONSTANT CANVI.

 En qualsevol moment de la història, el jugador pot optar per actuar o esperar a que els altres personatges actuin. Si el jugador decideix prendre una acció, se li ofereixen un conjunt d’opcions extretes del model del món que estigui en aquell moment. Cada decisió afecta a la opinió del teu caràcter envers la resta de personatges i la opinió teva respecte a la resta de personatges, alterant el camp del joc. Estàs preparat per endinsar-te en una nova dimensió de la literatura digital?

 Anglès

+12 anys-99 anys.

APPLE STORE. PAGAMENT. Ben aviat estaran disponibles més històries de comèdia, romàntiques i de fantasia pel públic jove-adult.

Video-tràiler: